Snabbspolning

Snabbspolning av vad som hänt sen sist.

Förra måndagen klarade jag och Falinn Delprov 2! Vilket innebär:

1 timmes patrullering med ljud och vind ( dressörerna har bara vind men vi fick även med ljud)
Funktionslydnad i terräng: Fotgående, fritt följ, inkallning, läggande på avstånd, hopp
Fast bevakning 30 minuter!

Falinn har nog aldrig gått bättre! Hon skötte sig perfekt och vi klarade provet med bravur! Sen fick vi lite extra figuranter i form av en joggare och byggarbetare och hon markerade även dem tydligt!
Så himla stolt över oss 🙂

Denna vecka hade vi lite roliga tillämpade övningar, vi skulle vakta en trofé samt leka skurk och sno trofén, jag och Falinn var med i vinnarlaget, sååklart;)
I tisdags körde vi fast bevakning i mörker, gick klockrent! Ingen buse kan smyga sig på oss. Falinn har blivit så lugn när vi kör sånthär samt i basträning, samtidigt som hon är tyst och väldigt uppmärksam! Har blivit sjukt duktig på att ta ljud 🙂

Igår var sista praktikdagen på fhte och vi klarade alltså vårt examensarbete som var att köra upp hundarna och klara delprov 1 och 2. Nu satsar vi på certprovet och hemvärnet. Ska försöka fixa lydnadsprovet här snart, känns som vi börjar bli redo.

Annars är det fullt upp med massa ohundiga saker… Ebonis träning har legt i lä, känns trist, men att ha vilopauser är nog ändå bra så man inte sliter ut hunden, men nu börjar vi bli på G!
Idag bär det av till Avesta till Sara med brorsan Zorro där vi ska gå kurs för Stina Mattson imorgon. Mina lagkamrater ska också gå kursen (Saris/Hexas valpar) därför blev vi inbjudna, sen är tanken att sätta igång med agility ordentligt igen, träna med varandra och tävla såklart:)
Påskhelgen ska jag vara TL på Bro-Håbos freestyle och heelwork tävlingar samt tävla i Freestyle tvåan, dags att träna då kanske;)

Ta hand om er. Jag ska ha en underbar helg, bara Eboni och jag. Länge sen det bara var vi, vi ska njuta av varje sekund!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Snabbspolning

 1. Ellen skriver:

  Oj vad roligt, har ju varit in här förr och kikat men inte tänkt på det förrän nu! Snyggingar båda två. 😉 ISOs pappa är Cmms Sam och ISOs mamma heter Fäktgårdens Cissi, kallas Kråka. Kråka har bara tagit två kullar så inget kennelnamn finns registrerat, ännu. 🙂

 2. Ellen skriver:

  Vad går du för utbildning? Låter så himla roligt! 😀

 3. Pernilla skriver:

  Kul att läsa om dina planer 😀
  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s