Spårning

20110802-110902.jpg

Tog med mig Ebban bredvid cykeln o Trojjai korgen för att cykla till skogen o lägga ett åkerspår till schäfern:) ska få till två spår idag till flicksnärtan;)

Ska ju börja med något allmänlydnadstest när praktiken börjar och de blir nog inga problem för Linni sen ska spårträningen börja dra igång. Ville komma igång med allmän och lite tävlingslydnad innan jag sätter igång med spåret men nu är det dags att göra spårhund av min schäferstjärna:)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Spårning

 1. Anneli skriver:

  Hej, jag sökte på Försvarsmaktens Däx och hamnade på din sida. Vi har (också) en försvarsmaktstik (på foder) efter honom. Hon ska testas nu och kommer nog att gå i tjänst energisk och kvicktänkt som hon är. Vilken härlig hundsida du har, med fina bilder.
  Lycka till med allt tränande. (Och du…borrelia kan uppkomma snabbt också, min mormor reagerade dagen efter hon fått fästingen och höll på att bli helt däckad, så ta du det säkra före det osäkra. Låt en doktor titta på dig.)

  • agilityeboni skriver:

   Hejsan

   Gud vad roligt:D Alltid kul när man hör om hundarnas släktingar, har träffat flera valpar efter Däx och gillat alla! Ska bli spännande att se om din tjej klarar testet, vad heter hon? Börjar praktik där den 16 aug så kanske att man får se henne om hon kommer in:)
   Tack för komplimangen ang hemsidan:)
   Usch då, hoppas inte på borrelia, bettet är dock jättemycket bättre men kanske att man får ta ett blodprov ändå, man vill ju isf upptäcka sjukdomen i tid.

   Ha de gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s