Borrelia?

Har jag riktig jävla otur har jag drabbats av borrelia. Upptäckte en fästing igår morse, den var död och såg typ torkad o allmänt skum ut. Det kliades o var rött o svullet precis vid bettet, inget konstigt.
Imorse hade de röda spridit sig och kliades något enormt, men jag hade inte kliar mig under natten så det var knappats därför det var rött. Under dagen har det blivit större o större och ikväll när jag fotade märket såg jag det man inte vill se, en röd ring runt det röda…. Lade upp bilden på fb o flera säger borrelia, antibiotika nu!

Mamma visade en bild för mormor under dagen som såg allvarligt på saken så Mamma ringde sjukvårdsupplysningen och den var en otrevlig kärring som svarade. Hon trodde på en infektion av bettet, vilket vi oxå trodde för detta var innan jag såg den röda ringen. Hon sa att borrelia visar sig mellan 7-10 dagar…

Jag har börjat ställa in mig på det värsta och har ställt klockan o ska ringa o boka tid imorn, dem måste kolla på detta snarast. Vill inte ha borrelia, orkar inte vara dålig och må konstigt i höst oxå, jag vill ge allt i skolan o på praktiken. Snälla håll en tumme..

20110801-001302.jpg
Bettet igår

20110801-001332.jpg
Bettet imorse

20110801-001404.jpg
Bettet ikväll 😦

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s