Ikeas parkering

Är guld värt;) Perfekt att träna hundarna på. Det är skugga, svalt, fläktar och med massa störning.

Eboni har haft jättesvårt att träna i den miljön, hon ogillar bilar och har lagt av så fort en bil kommit för nära, men idag gjorde hon framsteg! Hon kunde träna på med bra attityd, men på första passet la hon av efter att en bil passerat vid oss. Andra passet gick kanon, hon fortsatte att jobba trots att en bil passerade så vi avslutade strax därefter:)
Detta ska vi försöka göra kontinuerligt!

Falinn då? Hon har bara ögon för mig. Massa sa det idag igen Vi båda stod vid bilen och klappade på henne i buren men hon släppte inte mig med blicken. Vi träna fotgåene och hon gick såå fint. Stördes inte av någonting och hon har ett härligt steg i fotgåendet, en fin kontakt och position Vi avslutade båda passen med kamp och det tar säg. Tror jag hörde ett litet grr en gång, och hon slet på bra:)

Sitter hema o pluggar och väntar på att Yessica ska komma. Vi ska fixa inför redovisningen i engelskan på onsdagen, vi ska prata om freestyle samt visa lite praktiskt:) Sen drar vi till klubben för en genomkörare inför Säby-SM! Lydnad och freestylen som fokus, tänkte avsluta med lite agility. Medans Eboni pausar ska Falinn så träna lite:)

Duktigaste tjejorna jag har:)

ps idag pussade Eboni Falinn;) Falinn verkar inte riktigt vara van vid den kontakten med andra hundar och är något svår att läsa av men dem båda fick massor med beröm:)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s