Skola

Har varit i Uppsala några dagar och haft det allmänt bra=) Synd bara att vädret är som det är, inte så lätt att hitta platser att träna på och att träna plats på is och grus, har Eboni visat mig, och jag förstår henne, att det inte är någon höjdare, så vi tränar mest lite inne. Men visst är hon mer påverkad av detta löp, hon vill ju inte äta:O Om Eboni inte äter så mår hon inte bra!
Sen köpte mamma ett nytt tikskydd till henne i en storlek större för hon fick skavsår av det förra:O Hon måste ha grovat på sig och fått mer päls sen hon löpte sist för då satt det finfint! Så imorse hade hon dragit ut bindan och bitit sönder den, hahahaha, lilla tjejen! Löp är onödigt, tikskydd är ännu mer onödigt;) Men inte om hon vill ligga i sängen säger jag då;)

Imorgon börjar skolan igen och det känns bra! Skönt med rutiner, jag mår helt enkelt bra av att ha rutiner, men det har varit såå skönt att vara ledig och jag har mest slappat och tagit det lugnt:) Men nu är vi redo att entra skolan med nya krafter=)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skola

  1. kimochdimma skriver:

    Eboni verkar också tycka att tikskyddet är onödigt;) Synd att det inte blev nån träning, nedrans halka! Men i februari blir det kul=)
    Kraam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s